OP Search | Bästa Fildelning-programvaran För PC: Kopiera Filer Online
13 mai 2022
|
By opsearchadmin

Bästa Fildelning-programvaran För PC: Kopiera Filer Online

Att överföra dokument från en bärbar dator till en annan via Internet är bäst att utfört genom exceptionella applikationer. Dessa är i allmänhet vanligtvis cloud lagring. Vilket i sin tur programvara to choose för File Sharing.

Det enklaste sättet att kopiera filer från en singel dator till en annan är med hjälp av särskilda program. Fildelning application is vanligtvis impair lagring to laddar upp din filer och nästa tillåt andra användare att nedladdning dem. Nedan är några av de mest välkända programmen (vissa kan laddas ner plus några arbetar online) för Peer to peer.

Introduktion

På grund av smartphones och bärbara datorer, vi har blivit mer bärbar: vi har blir av med kablar, tjocka kataloger med filer och cases with photographs. Det är bra när allt som krävs är lagrat i en säker plats liksom till hands : och detta är normalt inte en önskemål, utan en verklighet.

Det finns helt gratis moln leverantörer online där du kan ladda ner de obligatoriska filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Därför du kommer att ha användning av dem av alla enhet, kunna prata om dokument med två klick, och talk with kollegor över en bekväm -plattform.

pCloud

pCloud är faktiskt en säker försämrad tjänst där man kan lagra och dela filer. Insidan av gratis variant har du 10 GB av random access memory tillgängligt, och i betalda variationer upp till två TB. Dessutom , finns det tariffer för familjemedlemmar – ca. 4 användare, och för företag – med ökad lagringsutrymme.

HUGE

MEGA är känd som en pålitlig service för att lager information och ett kommunikationsmedel inuti molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela data, arbeta tillsammans och ringa ljud och video i chattar.

Dropbox

Dropbox är en smart arbetsyta och moln lagringsområde där du kan återförsäljare dokument och marknadsföra tillgång med kollegor och partners. Här är det bekvämt att att} dela relates to giltighet eller kanske i parallel att arbeta på de allmänna datafilerna, skydda dem, och behålla dem att bli en obestämd period.

Google Travel

Google Travel är en cloud lagrings service plan på Googles plattform. Det är verkligen lämpligt för personligt bruk och affärsorganisation: det tillhandahåller användare med länkar, samarbete, redigering och data sharing.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagring för hem och företag. Fortsätt att behålla filer och foton i molnet följaktligen är de ofta nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll access med en great nivå av skydd för filer eller hela mappar.

iCloud

iCloud är normalt Apples impair lagring som ger dig användning av dina media filer, foton och papper från i princip vilken enhet som helst. Molnet låter dig använda bundled applikationer, retailer och recover lösenord kommer från alla gadget.

Låda

Fält – en tjänst där du kan detaljhandel dokument, bilder, videor, etc . Applikationen är på alla produkter, data är definitivt lagrad säkert genom tvåstegsautentisering och kryptering för-anslutningen.

VDR

Virtuella info-rummet är en webb lagring och samarbete program tillgängligt på virtually any enhet. Med vdr data rooms du kan faktiskt dela filer, visa, modifiera dem när som helst och nedladdning hundratals poster på en gång.

Slutför

Fildelning Program kan användas via vilken produkt som helst} , så de nödvändiga filerna är alltid bekväma att “få” eller ge – the main thing är att ha tillgång till internet.

Dokument lagring produkter är bekvämt för personligt bruk apply och business. Du kan publicera ett organisera av vänner och familj foton, personliga dokument, och i vissa fall shopping data. Och de kommer att stödja entreprenörer spara på dyra datorer, optimera uppgiften ett fjärrstyrt team och besitta pris listor till kunder.

 

Leave a Reply